Автор: Д. Пејчиновски Категорија: критика
ДАРБАТА ПОТЕМНУВА БЕЗ ПОДДРШКА
РАЗГОВОР СО ПОВОД: БЛАГОЈА НИКОЛОВСКИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.07.1987

Автор: Д. Пејчиновски Категорија: интервју
ПО СТАПКИТЕ НА ТАТКОТО ДАВИД

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.08.1975