Автор: Драган Бојаџиев Категорија: критика
КОНЦЕРТНАТА ИЗВЕДБА НА „БАСТИЈАН И БАСТИЈАНА“

Периодика: Разгледи Датум: 26.02.1956

Автор: Драган Бојаџиев Категорија: критика
ПРВ НАСТАП НА РАДИО-КВАРТЕТОТ

Периодика: Разгледи Датум: 12.02.1956