Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЧИСТО И КОРЕКТНО!
за концертот на камерниот оркестар на мрт

Периодика: Вечер Датум: 06.10.1995

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДВЕ ПРИЈАТНИ ВЕЧЕРИ
за вечерта на американската музика и концертот на павел егоров

Периодика: Вечер Датум: 12.04.1995

Автор: Драго Јаневски Категорија: критика
СПЕЦИФИЧЕН НАЧИН
ИНТЕРФЕСТ: КОН РЕЦИТАЛОТ НА ПИЈАНИСТОТ ПАВЕЛ ЕГОРОВ-РУСИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.10.1994