Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
СОДРЖАЈНА КОНЦЕРТНА СЕДМИЦА

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.03.1980

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ПРИВЛЕЧНА И КВАЛИТЕТНА ПРОГРАМА

Периодика: Нова Македонија Датум: 02.06.1978

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ПРВ КАМЕРЕН КОНЦЕРТ НА СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.04.1957