Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ТРИУМФ НА РУСКАТА ВИОЛИНИСТКА
кон концертот на македонската филхармонија со руската виолинистка јулија краско и австрискиот диригент волфганг херер

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.02.1998