Автор: Роза Нолчева Категорија: критика
ВЕЧЕР НА СОЛИСТИЧКИ ПРАИЗВЕДБИ
За концертот на Македонска филхармонија, со солистите Александар Шило и Илја Иоф, диригент Владимир Алтшулер

Периодика: Вест Датум: 30.01.2002