Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ДОБЛИЖУВАЊЕ НА НАРОДОТ ДО НЕБЕСНАТА МУДРОСТ НА ЖИВОТОТ
Професор Симеон Кузманов ги преведе Осмогласникот и Литургијата на европски ноти

Периодика: Утрински весник Датум: 13.05.2003