Автор: Васил Ќортошев Категорија: критика
ДВА УСПЕШНИ КОНЦЕРТИ НА МАКЕДОНСКИОТ ДРЖАВЕН АНСАМБЛ

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.09.1950