Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
НЕИСПОЛНЕТИ ОЧЕКУВАЊА : НА МУЗИЧКАТА РЕВИЈА ВО ХАЛАТА НА СКОПСКИ САЕМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.01.1962

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
„ПАЉАЧИ“ ОДНОВО НА СКОПСКАТА СЦЕНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.10.1957