Автор: Владо Чучков Категорија: критика
УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАНА ЗАДАЧА
кон изведбата на операта „риголето“ со пола скалера, џорџо лорми и арсени арсов, диригент јануш пшибилски

Периодика: Вечер Датум: 25.05.1994

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ШАРМАНТНА ОПЕРСКА ЕКИПА
вердиевата „травијата“ со оперска екипа од милано

Периодика: Вечер Датум: 26.05.1992