Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ВОЗБУДЛИВИ ВЕЧЕРИ НА ЏЕЗОТ
Настапот на американската жива легенда Мекој Тајнер

Периодика: Утрински весник Датум: 25.10.2004