Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
НЕИСПОЛНЕТИ ОЧЕКУВАЊА : НА МУЗИЧКАТА РЕВИЈА ВО ХАЛАТА НА СКОПСКИ САЕМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.01.1962