Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
ОХРИДСКАТА РОБИНКА ТАШУЛА НА МЕСТОТО НА НАСТАНИТЕ
ОХРИДСКО ЛЕТО 2004

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.07.2004

Автор: Б.П. Ѓорчев Категорија: критика
ОВАЦИИ ЗА „НОРМА“

Периодика: Вечер Датум: 13.06.1970