Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕСОМНЕН УСПЕХ НА БЕЛГРАДСКИТЕ СОЛИСТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.05.1973

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕИЗНЕВЕРЕНИ ОЧЕКУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.05.1972