Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
СЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОДМЕТНЕ
За Гала оперскиот концерт за Василица на Операта на МНТ

Периодика: Вест Датум: 14.01.2004