Автор: Владо Чучков Категорија: критика
АИДА НА ГАЛИНА ВИШЊЕВСКАЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.05.1960

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
БЛАНШ ТЕБОМ НА СЦЕНАТА НА СКОПСКАТА ОПЕРА

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.04.1960

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
МАРИНКОВИЌ И ФИРФОВА ВО „АИДА“

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.01.1958