Автор: Марко Коловски Категорија: критика
НЕИНСПИРАТИВНА АТМОСФЕРА
КОНЦЕРТ НА АНСАМБЛИТЕ И СОЛИСТИТЕ НА МОБ

Периодика: Македонско радио - Радио Скопје Датум: 10.04.2015

Автор: Марко Коловски Категорија: критика
ТРИ РАЗЛИЧНИ НАСТАНИ – ДММ 2015
Денови на македонската музика 2015

Периодика: Македонско радио - Радио Скопје Датум: 09.04.2015

Автор: Марко Коловски Категорија: критика
ИНТЕРЕСНИ ДММ 2015
најава

Периодика: Македонско радио - Радио Скопје Датум: 18.03.2015

Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
ОДЛИЧНА ИЗВЕДБА НА „КАРМЕН“
Одлична изведба на „Кармен“

Периодика: Вест Датум: 07.06.2010

Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
ПРОСЕЧНА, НО ЕНЕРГИЧНА ПРЕТСТАВА
Кон операта „Кармен“ од Жорж Бизе, диригент Доријан Вилсон, Германија,

Периодика: Вест Датум: 03.11.2008

Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
МЛАДИТЕ ОПЕРСКИ ПЕЈАЧИ ИМААТ СВОЈ ПОТЕНЦИЈАЛ
Кон концертот на учесниците на мастеркласот на Оливера Миљаковиќ

Периодика: Вест Датум: 30.01.2008

Автор: Васка Наумова-Томовска Категорија: критика
СИМПАТИЧНА МЛАДЕШКА И ПРОФЕСИОНАЛНА СЕАНСА
интерфест 99

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.10.1999