Автор: Владо Чучков Категорија: критика
„ОРФЕЈ“ – НОВА ДИМЕНЗИЈА НА АНА ЛИПША-ТОФОВИЌ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.05.1973

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВЕРОДОСТОЈНА И КОМПАКТНА ПРЕТСТАВА

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.03.1969