Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
СПЕКТАКЛОТ НЕ ИЗОСТАНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.06.1983

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ИСПОЛНЕТИ ОЧЕКУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.06.1983

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ВО ЗНАКОТ НА ЕНИГАРЕСКУ

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.05.1979

Автор: Ристо Аврамовски Категорија: критика
„АИДА“ – НАЈГОЛЕМО ОСТВАРУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.06.1973