Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ОБЛАГОРОДЕНА МУЗИЧКА СОДРЖИНА БЛАГОДАРНОСТ НА ПУБЛИКАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.07.1963