Автор: Михајло Грбевски Категорија: критика
ГОДИНА НА КОНЦЕРТИ НА ГОЛЕМИТЕ СВЕТСКИ ЅВЕЗДИ И НА НОВИОТ МАКЕДОНСКИ РОКЕНРОЛ
РЕТРО НОВА ГОДИНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.12.2009

Автор: Тина Иванова Категорија: критика
МОЌЕН КРАЈ НА „ОФ-ФЕСТ“
овации за Сеун Кути и оркестарот „Баобаб“

Периодика: Утрински весник Датум: 31.05.2008

Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ПРИНЦЕЗАТА НА БОСА-НОВАТА ГИ ОСВОИ СКОПЈАНИ
со концертот на бразилската пејачка Бебел Жилберто, заврши шестиот „Оф-фест“

Периодика: Утрински весник Датум: 11.06.2007

Автор: Тина Иванова Категорија: критика
СТАРО-НОВИОТ ЗВУК НА „ГОТАН ПРОЏЕКТ“
концерт на францускиот бенд „Готан проџект“

Периодика: Утрински весник Датум: 24.05.2007