Автор: О. Поп-Андонова Категорија: критика
КАРМЕН МЕ НАПРАВИ ФАТАЛНА ЖЕНА
РАЗГОВОР СО ИРЕНА КАВКАЛЕВСКА, ОПЕРСКА ПЕЈАЧКА

Периодика: Вест Датум: 10.01.2003