Автор: Михајло Грбевски Категорија: критика
ИНСПИРАТИВЕН СЦЕНСКИ НАСТАП НА ПРОВОКАТИВНИОТ НУВЕЛ ВАГ
стандардна клупска шема

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.10.2010

Автор: Михајло Грбевски Категорија: критика
ВИСТИНСКО ОСВЕЖУВАЊЕ ЗА МУЗИЧКИТЕ СЛАДОКУСЦИ
КОНЦЕРТ НА „НУВЕЛ ВАГ“ ВО УНИВЕРЗАЛНАТА САЛА

Периодика: Време Датум: 19.12.2007