Автор: Стојче Тошевски Категорија: критика
ДЕМОНСКИ РАЗВИОРЕН ШОПЕН
кон концертот на борис блох - пијано, „охридско лето 99“

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.08.1999

Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
ГОЛЕМО ИСПОЛНИТЕЛСКО ОСТВАРУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.08.1975