Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
МЕСТО ЗА НОВИТЕ ПЕАЧИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.04.1963

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ТОПЛИ АПЛАУЗИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.01.1961