Автор: Марко Коловски Категорија: критика
ДИЛЕМИ И АМБИВАЛЕНТНОСТ
дмм 2000

Периодика: Македонско радио - Радио Скопје Датум: 03.04.2000

Автор: Марко Коловски Категорија: критика
УСПЕШЕН КРАЈ НА ДЕНОВИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА
Денови на македонската музика

Периодика: Македонско радио - Радио Скопје Датум: 01.11.1989

Автор: Д.Николески Категорија: критика
ОРИГИНАЛЕН ШОПЕН

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.10.1986