Автор: Гордана Бачоска Категорија: критика
КУЛТИВИРАНИ ГЛАСОВНИ ПОТЕНЦИЈАЛИ

Периодика: Вечер Датум: 31.05.1972

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЧУДЕСНИОТ ФИГАРО НА НИКОЛА ХЕРЛЕА

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.09.1961