Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: Осврт
МАКЕДОНСКИТЕ ПЕАЧИ НА ФЕСТИВАЛСКИ ЕСТРАДИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.01.1965

Автор: Благоја Ивановски Категорија: критика
КАДЕ ВОДИ СЕТО ТОА?

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.05.1961