Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
РАСПЕАНИОТ ЈАДРАН

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.08.1964

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: Осврт
СОЛИДЕН МУЗИЧКИ УСПЕХ – ВРВЕН СПЕКТАКЛ (ЗАГРЕБ 62)

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.01.1962