Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
НА ВИСОКО ИЗВЕДУВАЧКО НИВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 30.07.1980

Автор: Миодраг Василевиќ Категорија: критика
МУЗИЧКИ ПРЕГЛЕД – ДУХОВНИ КОНЦЕРТ СКОПСКОГ ПЕВАЧКОГ ДРУШТВА „МОКРАЊАЦ“

Периодика: Јужни преглед Датум: 01.03.1935