Автор: Тина Иванова Категорија: интервју
ПЕТ ЕЛЕМЕНТИ НА ИНТЕРКУЛТУРНА СОРАБОТКА
ИНТЕРВЈУ ГОРАН ТАНЕВСКИ АРТ-ДИРЕКТОР НА ФЕСТИВАЛОТ NEW AGE

Периодика: Утрински весник Датум: 29.05.2000

Автор: Т.И. Категорија: интервју
ВИРТУОЗОТ НА ДУДУК ГО ОТВАРА NEW AGE ФЕСТИВАЛОТ
ЏИВАН ГАСПАРИАН

Периодика: Утрински весник Датум: 16.05.2000