Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЗАЧУДУВАЧКИ ДОБРА ПРЕТСТАВА
за последната „травијата“ со солистите н. бјоро, ц. стојановски и н. митиќ

Периодика: Вечер Датум: 15.11.1994