Автор: Н.Д. Категорија: критика
„ТАНЕЦ“ НЕ ВРАТИ КОН ИСКОНОТ
55 ГОДИНИ НА НАЈГОЛЕМИОТ ФОЛКОРЕН АНСАМБЛ „Танец“

Периодика: Вест Датум: 06.04.2004

Автор: Н.Д. Категорија: критика
КОМПОЗИТОРИТЕ ДОБИЛЕ НАД 2 МИЛИОНИ ДЕНАРИ, ОД МИНИСТSЕРОТ БАРААТ УШТЕ
СОКОМ СО ПРИГОВОР ДО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА

Периодика: Вест Датум: 25.03.2004