Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
БАХ, БЕТОВЕН, БЕРЛИОЗ ВО ХАЛИТЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.11.1976

Автор: Ѓ. Поповски Категорија: интервју
МЛАДОСТА МОЈА ИНСПИРАЦИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.12.1964

Автор: Н.Н. Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА МУЗИЧКАТА МЛАДИНА НА СКОПЈЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.03.1964