Автор: Љубомир Бранѓолица Категорија: критика
ТАЛЕНТИРАНИ МЛАДИ УМЕТНИЧКИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.09.1993

Автор: Бојан Ортаков Категорија: критика
ПРОНИКНУВАЧКИ ЖАР
ВОКАЛЕН ДУЕТ НА ФМУ. КОН КОНЦЕРТОТ НА ВОКАЛНОТО ДУО А. МУХИЌ И М. НАУМОВСКА ВО ПРИДРУЖБА НА Ј. КАРОВСКИ ПИЈАНИСТ И ЧЕМБАЛИСТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.05.1989

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВОНРЕДЕН КОНЦЕРТЕН НАСТАН

Периодика: Вечер Датум: 09.05.1989

Автор: Горјан Коруновски Категорија: критика
НИШТО НОВО
КОН НАСТАПИТЕ НА ПИЈАНИСТОТ РУДОЛФ КЕРЕР ОД СССР И СЛОВЕНЕЧКИОТ ОКТЕТ ОД ЉУБЉАНА

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.08.1986

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ДВЕ ВЕЧЕРИ СО КАМЕРНИ АНСАМБЛИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.08.1980

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ДВЕ АТРАКТИВНИ ДУА

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.08.1979

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ПЕДАНТНО И ДОЖИВЕАНО. КОН КОНЦЕРТОТ НА СЛОВАЧКИТЕ МАДРИГАЛИСТИ ПОД ДИРИГЕНСКО ВОДСТВО НА ЛАДИСЛАВ ХОЛАСЕК

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.07.1978

Автор: Ристо Аврамовски Категорија: критика
УСПЕШЕН РАЗВОЈ

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.03.1974

Автор: Димитрија Бужаровски Категорија: критика
НАСТАП НА СЛОВАЧКИТЕ МАДРИГАЛИСТИ

Периодика: Вечер Датум: 26.10.1973

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СЕТИВНИ ПЕАЧКИ ИСКАЖУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.07.1963