Автор: А. М. Категорија: критика
ЗДРАВА И ЗРЕЛА КОНКУРЕНЦИЈА
пред финалето на „поп-рок фестот“

Периодика: Вечер Датум: 02.03.1995

Автор: А. Митевски Категорија: критика
КЕНТАУР НАЈВПЕЧАТЛИВИ
поп-рок фест 95

Периодика: Вечер Датум: 26.01.1995

Автор: А. Митевски Категорија: критика
КОГА УРБАНИОТ РОК СОНУВА
за концертот на „санс“ во скопскиот мкц

Периодика: Вечер Датум: 07.04.1994

Автор: А. Митевски Категорија: критика
ПОБЕДНИЦИ „БАЛКАН ЕКСПРЕС“ И „БАУНТИ“
поп-рок фест 94

Периодика: Вечер Датум: 31.03.1994

Автор: А. Митевски Категорија: критика
ЖЕШКО И ВОЗБУДЛИВО
поп-рок фест 94

Периодика: Вечер Датум: 03.03.1994

Автор: А. Митевски Категорија: критика
НЕВЕРОЈАТНО ЖИВИ МОМЧИЊА
поп-рок фест 94

Периодика: Вечер Датум: 24.02.1994

Автор: А. Митевски Категорија: критика
ДОМИНАЦИЈА НА ТЕШКИОТ МЕТАЛ
поп-рок фест 94

Периодика: Вечер Датум: 17.02.1994

Автор: А. Митевски Категорија: критика
ОД ХАРД РОК ДО АЛТЕРНАТИВА
поп-рок фест 94

Периодика: Вечер Датум: 10.02.1994

Автор: А. Митевски Категорија: критика
„НИКЕЈА“ – ПОБЕДНИЧКИ!
поп-рок фест 94

Периодика: Вечер Датум: 03.02.1994