Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ОТСУСТВО НА РЕЛАКСАЦИЈА И ОБЛАГОРОДУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.02.1972

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СИМФОНИСКИ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА НА СРМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.03.1966