Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
УБАВА ФОРМА ЗА ПОШИРОКА СОРАБОТКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 26.12.1976

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ВО ДУХОТ НА ПОЛЕТОТ И МЛАДОСТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.10.1958