Автор: Сотир Голабовски Категорија: критика
МЛАДОСТ И НОВИНИ НА КОНЦЕРТНИТЕ ПОДИУМИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.05.1977

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
МАЛКУ НАДЕЖИ

Периодика: Вечер Датум: 20.05.1977