Автор: Емилија Џипунова Категорија: критика
ДЕФИЛЕ НА МЛАДОСТА И ЕНТУЗИЈАЗМОТ
кон годишниот концерт на балетското училиште „илија николовски луј“

Периодика: Нова Македонија Датум: 09.04.1998

Автор: Емилија Џипунова Категорија: критика
УБАВ ВПЕЧАТОК
ПО ГОДИШНИОТ КОНЦЕРТ НА УЧЕНИЦИТЕ НА БАЛЕТСКИОТ ОДДЕЛ ПРИ МБУЦ ИЛИЈА НИКОЛОВСКИ-ЛУЈ

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.04.1994

Автор: Емилија Џипунова Категорија: критика
КУЛТИВИРАНИТЕ ЧЕКОРИ ЗА ЗИГФРИД

Периодика: Нова Македонија Датум: 07.04.1990