Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПРЕТСТАВА БЕЗ ВОЗБУДИ
ЗА ВЕРДИЕВИОТ НАБУКО НА ГОДИНАШНИВЕ МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

Периодика: Вечер Датум: 15.05.1986

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
БЕЗ ПОГОЛЕМИ ВОЗБУДУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.05.1981