Автор: Емилија Џипунов Категорија: критика
КОРЕОГРАФСКА АРХИТЕКТУРА
Кон балетските претстави „Дива љубов" „Помеѓу овде и сега" во продукција на МОБ

Периодика: Утрински весник Датум: 27.06.2006