Автор: Бојан Ортаков Категорија: критика
ЗРЕЛА МЛАДОСТ
кон концертот на операта при мнт, диригент саша николовски ѓумар

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.01.1997

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ШТО ВИ Е ДРАГА ДАМО?
ЗА КОНЦЕРТОТ НА СКОПСКАТА ОПЕРСКА КУЌА

Периодика: Вечер Датум: 15.01.1997

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
„РЕКВИЕМОТ“ … МЕДИУМСКИ СОБИР
за изведбата на моцартовиот „реквием“ со македонскатаа филхармонија и хорот на мтв

Периодика: Вечер Датум: 06.12.1991