Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ОД ИЗВОРИТЕ НА БЛУЗОТ ДО СОВРЕМЕНИТЕ ЕКСПРЕСИИ
„Блуз и соул" фестивал

Периодика: Утрински весник Датум: 08.07.2004