Автор: В. Чучков Категорија: критика
СКРОМНИ И БЛЕДИ ИЗВЕДБИ
ЗА КОНЦЕРТОТ НА МЕЛБУРШКОТО ДУО ВО СОСТАВ АНДРЕ ХЕЏЕС ВИОЛИНА И ДОНАЛД ТОРНТОН ПИЈАНО ОД АВСТРАЛИЈА

Периодика: Вечер Датум: 25.07.1986