Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ВОЗБУДЛИВИ ВЕЧЕРИ НА ЏЕЗОТ
Настапот на американската жива легенда Мекој Тајнер

Периодика: Утрински весник Датум: 25.10.2004

Автор: Ангелина Димоска Категорија: критика
СПОНТАНО И ПИТОМО ЗАОКРУЖУВАЊЕ СО ТРИ ТОЧКИ…
„СКОПСКИ ЏЕЗ-ФЕСТИВАЛ“

Периодика: Време Датум: 25.10.2004