Автор: В. Механџиски Категорија: интервју
СО ГОДИНИ НЕПРОМЕНЕТИ СОСТОЈБИ – СРЕДБА СО ФИМЧО МУРАТОВСКИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.03.1978