Автор: Петре Богданов-Кочко Категорија: критика
ДЕСЕТИОТ КОНЦЕРТ НА СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Разгледи Датум: 10.03.1957

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ДЕСЕТТИ КОНЦЕРТ НА СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.03.1957