Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
ВИСТИНСКО УЖИВАЊЕ НА „АИДА“
КАТЕРИНА КИПРОВСКА - БАЛЕРИНА И ДИРЕКТОР НА МАКЕДОНСКИОТ БАЛЕТ

Периодика: Вест Датум: 07.06.2005

Автор: Драган Серафимовски Категорија: критика
АИДА БЛЕСКАВО ГО ЗАВРШИ ФЕСТИВАЛОТ
завршија мајските оперски вечери

Периодика: Дневник Датум: 06.06.2005