Автор: Валентина Тодоровска Категорија: критика
МОЌНАТА СУГЕСТИЈА НА ИЗВОНРЕДНАТА ИНТЕРПРЕТАТОРКА
сеќавање на сашка петковска

Периодика: Утрински весник Датум: 27.08.2010

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
КОРЕКТНО, НО БЕЗ ПРЕТЕНЗИИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.04.1971